Univer-Home Kft. Hazai és Nemzetközi Ingatlanforgalmazás
Szakszerűen. Közvetlenül. Egyszerűen.
MENÜ

Négy év nagyon alapos és tudatos előkészület után 2011 júliusában megalakult az Univer-Home Hazai és Nemzetközi Ingatlanforgalmazó Kft, melynek elsődleges és egyetlen célja egy olyan bizalomra, őszinteségre és becsületességre épülő partnerkapcsolat kialakítása hazai és nemzetközi befektetőkkel mely lehetővé teszi a piac aktuális helyzetétől függetlenül a gyors, precíz és leghatékonyabb ingatlan értékesítést, ezzel párhuzamosan az egy összegben és készpénzben történő tulajdonosok kifizetését.

Hiszünk abban, hogy egységben az erő, ezért létrehoztuk ma Magyarországon az első Univerzális Ingatlan havi lapot mely összefogja a hazai és külföldi eladó ingatlanok krémjét.

Továbbá szeretnék példát mutatni azzal kapcsolatban, hogy becsületesen, csakis az igazat mondva, a ránk ruházott hatalommal, maximális tisztességgel is lehet egyről a kettőre jutni, pénzt keresni mind az eladó a vevő és a közvetítő részéről. Szeretnénk ezt a nézetet globalizálni és ebben a szellemben ügyfeleinket maximálisan kiszolgálni.

 

Asztali nézet